Slovenija > Črna kronika
8 ogledov

Motorist zbil mamico z otrokom v naročju

Hrvaška prva pomoč Ivica Galovic/PIXSELL
Zaradi neprilagojene hitrosti je 19-letnik zapeljal v mamico, ki je imela v naročju otroka, poleg pa sta hodila še dva otroka.

Sinoči se je v Zadru zgodila huda nesreča. Nekaj čez 19. uro je motorist zbil 41-letno mamico, ki je v naročju držala eno leto starega otroka. Poleg sta bila še osemletna deklica in petletni deček, poročajo hrvaški mediji. 

19-letnik je najverjetneje zaradi neprilagojene hitrosti izgubil kontrolo nad motorjem, zapeljal na nasprotni vozni pas, nato pa trčil ob pešce. 

Mama in otrok, ki ga je držala v naročju, sta bila huje poškodovana, oba pa sta sicer zunaj smrtne nevarnosti. Lažje sta bila poškodovana oba otroka, ki sta hodila ob materi, prav tako je bil poškodovan tudi voznik motorja.

Policisti so ugotovili, da povzročitelj ni vozil pod vplivom alkohola, ni pa imel vozniškega dovoljenja niti ni nosil zaščitne čelade. Policisti so ga kazensko ovadili zaradi povzročitve hude prometne nesreče.

Komentarjev 1
  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 08:20 14.maj 2013.

    motoriste dodatno obdavćit in registracija naj bo nenormalno visoka in kazni ki jih povzročajo ,kot je dirkanje na cesti in kot da je cesta samo njihova .Skratka policija pre premalo dela na tem.Ko motorista dobijo zaradi prehitre vožnje odstraniti z ...prikaži več z ceste in ga kaznovat kar se da in obvezno razgovor s psihiatrom...