Motorista padla po vozišču

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Z motornim kolesom sta trčila v železno ograjo in drsela po vozišču. Poškodovana so odpeljali v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Okoli 17.30 se je pri Dekanih zgodila hujša prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena 21-letnika, ki sta se z motornim kolesom peljala od Rižane proti Dekanom.

V desnem ostrem ovinku pred Dekani je motor zapeljal na levo čez sredinsko ločilno črto in trčil v železno varovalno ograjo. Po trčenju sta voznik in potnik padla in drsela po vozišču. Istočasno je iz nasprotne smeri pripeljal 42-letni voznik osebnega avtomobila iz Dekanov, ki je, da bi se izognil trčenju z motornim kolesom, zapeljal na nasprotno smerno vozišče. Motorist je tako peljal mimo desne strani njegovega vozila, nato pa trčil v varovalno ograjo.

Oba poškodovana na motorju so odpeljali v bolnišnico, policisti pa še ugotavljajo, kateri od njiju je vozil motor. Ko bo to ugotovljeno, sledi ustrezen ukrep. Za oba je bil odrejen tudi strokovni pregled za alkohol in mamila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.