Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Motorista padla po vozišču

Nesreča motorista Pixsell
Z motornim kolesom sta trčila v železno ograjo in drsela po vozišču. Poškodovana so odpeljali v bolnišnico.

Okoli 17.30 se je pri Dekanih zgodila hujša prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena 21-letnika, ki sta se z motornim kolesom peljala od Rižane proti Dekanom.

V desnem ostrem ovinku pred Dekani je motor zapeljal na levo čez sredinsko ločilno črto in trčil v železno varovalno ograjo. Po trčenju sta voznik in potnik padla in drsela po vozišču. Istočasno je iz nasprotne smeri pripeljal 42-letni voznik osebnega avtomobila iz Dekanov, ki je, da bi se izognil trčenju z motornim kolesom, zapeljal na nasprotno smerno vozišče. Motorist je tako peljal mimo desne strani njegovega vozila, nato pa trčil v varovalno ograjo.

Oba poškodovana na motorju so odpeljali v bolnišnico, policisti pa še ugotavljajo, kateri od njiju je vozil motor. Ko bo to ugotovljeno, sledi ustrezen ukrep. Za oba je bil odrejen tudi strokovni pregled za alkohol in mamila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.