Motoriste je pral dež

Foto: Žurnal24 Če bi bilo sonce, bi bil ves travnik do Temenice poln motorjev, tako pa so zapol
Blagoslov. Lani rekordnih osem tisoč, letos v dežju le tisoč, pol brez motorjev.
Oglej si celoten članek

Včerajšnjega vseslovenskega blagoslova motorjev in motoristov, ki ga je Motoklub AMD Trebnje na velikonočni ponedeljek pripravil že 12., se je zaradi dežja udeležilo samo kakšnih tisoč motoristov, a le polovica jih je v Mirno Peč prišla z motorji.

Organizatorji so bili z obiskom kljub temu zadovoljni, saj – kot je povedal Leopold Pungerčar, predsednik Zveze motoklubov Slovenije, sicer pa domačin iz Mirne Peči – potem ko so lani imeli rekordni obisk, množičnost ni njihov glavni namen. “Ker je bil predlani sneg, lani sonce in letos dež, prihodnje leto seveda pričakujemo sonce,” se je pošalil Pungerčar.

Foto: Žurnal24



Tudi tokrat so se motoristi najprej udeležili svete maše, pri kateri je zapel tudi Oto Pestner, sledil je blagoslov motorjev, ki ga je opravil zdajšnji župnik Janez Rihtaršič, zatem pa so pripravili zabavni program.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.