Slovenija
4 ogledov

Motoriste je pral dež

Če bi bilo sonce, bi bil ves travnik do Temenice poln motorjev, tako pa so zapol Žurnal24 main
Blagoslov. Lani rekordnih osem tisoč, letos v dežju le tisoč, pol brez motorjev.

Včerajšnjega vseslovenskega blagoslova motorjev in motoristov, ki ga je Motoklub AMD Trebnje na velikonočni ponedeljek pripravil že 12., se je zaradi dežja udeležilo samo kakšnih tisoč motoristov, a le polovica jih je v Mirno Peč prišla z motorji.

Organizatorji so bili z obiskom kljub temu zadovoljni, saj – kot je povedal Leopold Pungerčar, predsednik Zveze motoklubov Slovenije, sicer pa domačin iz Mirne Peči – potem ko so lani imeli rekordni obisk, množičnost ni njihov glavni namen. “Ker je bil predlani sneg, lani sonce in letos dež, prihodnje leto seveda pričakujemo sonce,” se je pošalil Pungerčar.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 mainTudi tokrat so se motoristi najprej udeležili svete maše, pri kateri je zapel tudi Oto Pestner, sledil je blagoslov motorjev, ki ga je opravil zdajšnji župnik Janez Rihtaršič, zatem pa so pripravili zabavni program.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.