Motoristu 2360 evrov kazni

Foto: Žurnal24
Policisti ustavljali motorista, ki se na njihova opozorila ni odzival. Ustavila ga je šele tretja kontrola. Kazen visoka.
Oglej si celoten članek

Ob začetku motoristične sezone smo zabeležili že devet smrtnih žrtev med motoristi. Če smo še lani krivce za takšne nesreče iskali drugod, tudi na strani države, ki ni poskrbela za varne ceste, varnostne ograje in visoke kazni za prekrškarje, so letos tudi s strani motoristov pogoste izjave, da so vendarle med motoristi tudi številni objestneži, ki ogrožajo tako svojo kot tudi varnost ostalih udeležencev.

Bežal pred patruljami
Enega takšnih so ujeli včeraj na Primorskem; popoldne so prometni policisti na Črnem Kalu ustavljali motorista, ki je pri kamnolomu prehiteval v ovinku preko polne črte.

Motorist se ni ustavil, zbežal je naprej proti Divači, kjer pa ga je že čakala druga patrulja. Tam je obrnil nazaj proti Kozini in nameraval zapeljati na avtocesto proti Ljubljani, a so ga tam pričakali policisti prometne patrulje.

Na kraju so mu napisali za 2360 evrov kazni, izrekli 17 kazenskih točk, pretečeno registrsko tablico, zaradi katere je bežal, pa so mu zasegli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.