Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Motoristu 2360 evrov kazni

Žurnal24 main
Policisti ustavljali motorista, ki se na njihova opozorila ni odzival. Ustavila ga je šele tretja kontrola. Kazen visoka.

Ob začetku motoristične sezone smo zabeležili že devet smrtnih žrtev med motoristi. Če smo še lani krivce za takšne nesreče iskali drugod, tudi na strani države, ki ni poskrbela za varne ceste, varnostne ograje in visoke kazni za prekrškarje, so letos tudi s strani motoristov pogoste izjave, da so vendarle med motoristi tudi številni objestneži, ki ogrožajo tako svojo kot tudi varnost ostalih udeležencev.

Bežal pred patruljami
Enega takšnih so ujeli včeraj na Primorskem; popoldne so prometni policisti na Črnem Kalu ustavljali motorista, ki je pri kamnolomu prehiteval v ovinku preko polne črte.

Motorist se ni ustavil, zbežal je naprej proti Divači, kjer pa ga je že čakala druga patrulja. Tam je obrnil nazaj proti Kozini in nameraval zapeljati na avtocesto proti Ljubljani, a so ga tam pričakali policisti prometne patrulje.

Na kraju so mu napisali za 2360 evrov kazni, izrekli 17 kazenskih točk, pretečeno registrsko tablico, zaradi katere je bežal, pa so mu zasegli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.