Mož ljubice s pestmi nad Šimeta

Foto: Tino Juric/PIXSELL
Foto: Tino Juric/PIXSELL
Nekdanji duhovnik, javnosti poznan po tem, da je prodal 40 tisoč m2 žušnijske zemlje v Baški vodi in jo popihal z denarjem, znova v črni kroniki. Tokrat naj bi bil deležen udarcev moža svoje ljubice.
Oglej si celoten članek

Medtem ko je pil kavo v kavarni v trgovskem centru v Biogradu na morju, je morala posredovati policija. "Nekaj pred poldnevom je v kavarno v trgovskem centru v Biogradu prišlo do motenja javnega reda in miru," so za Index.hr potrdili na zadarski policijski upravi. "54-letnik je 34-letnika domnevno brez kakšnega koli povoda udaril s pestjo in nogo." Po navedbah policije so zoper 54-letnika podali obtožni predlog ter odredili prepoved približevanja 34-letniku.

Po pisanju hrvaških medijev se napad vendarle ni zgodil povsem brez povoda. Duhovnik Šime naj bi na kavi užival v družbi ljubice, ko je mimo prišel njen soprog, biograjski podjetnik, ter jo fizično napadel. V bran naj bi ji stopil Šime in po tem poklical policijo.

Župnik je hrvaški javnosti postal po tem, da je z goljufijo prodal 40.000 kvadratnih metrov župnijskega zemljišča v Baški Vodi in jo popihal z denarjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:59 2. Januar 2013.

    Pa kako je mož lahko dvignil roko na posvečenega moža?<br />Res je, da se zgodi preje kot dinar v žep. …

  • 09:58 1. Januar 2013.

    Druži se naj v okviru svoje generacije, pa je manjša verjetnost, da mu župnik polira babo.

  • 09:56 1. Januar 2013.

    Tale podjetnik misli, da je denar več kot kurac.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.