Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Mož ljubice s pestmi nad Šimeta

baška voda Tino Juric/PIXSELL
Nekdanji duhovnik, javnosti poznan po tem, da je prodal 40 tisoč m2 žušnijske zemlje v Baški vodi in jo popihal z denarjem, znova v črni kroniki. Tokrat naj bi bil deležen udarcev moža svoje ljubice.

Medtem ko je pil kavo v kavarni v trgovskem centru v Biogradu na morju, je morala posredovati policija. "Nekaj pred poldnevom je v kavarno v trgovskem centru v Biogradu prišlo do motenja javnega reda in miru," so za Index.hr potrdili na zadarski policijski upravi. "54-letnik je 34-letnika domnevno brez kakšnega koli povoda udaril s pestjo in nogo." Po navedbah policije so zoper 54-letnika podali obtožni predlog ter odredili prepoved približevanja 34-letniku.

Po pisanju hrvaških medijev se napad vendarle ni zgodil povsem brez povoda. Duhovnik Šime naj bi na kavi užival v družbi ljubice, ko je mimo prišel njen soprog, biograjski podjetnik, ter jo fizično napadel. V bran naj bi ji stopil Šime in po tem poklical policijo.

Župnik je hrvaški javnosti postal po tem, da je z goljufijo prodal 40.000 kvadratnih metrov župnijskega zemljišča v Baški Vodi in jo popihal z denarjem.

Komentarjev 3
  • vicvic 15:59 02.januar 2013.

    Pa kako je mož lahko dvignil roko na posvečenega moža?Res je, da se zgodi preje kot dinar v žep. Kar hudo, tudi jazstojim za tem, da se zadeve dogovirijo, potem hodijo po svetu.Tako pač je, kdor išče dobi.

  • rogg 09:58 01.januar 2013.

    Druži se naj v okviru svoje generacije, pa je manjša verjetnost, da mu župnik polira babo.

  • rogg 09:56 01.januar 2013.

    Tale podjetnik misli, da je denar več kot kurac.