Mrk zajel Svet na Kanalu A

Foto: Žurnal24 Gledanje televizije je med Slovenci še vedno zelo priljubljeno.
Uporabniki Amis Televizije točno ob šestih zvečer niso mogli spremljati televizijske postaje Kanal A. Po koncu informativne oddaje Svet se je signal spet pojavil.
Oglej si celoten članek

Signal televizijske postaje Kanal A je prek televizije Amis prenehal oddajati točno ob šesti uri zvečer, ko bi se morala začeti informativna oddaja Svet. Kot je za zurnal24.si povedal bralec, je lahko pred tem namreč nemoteno gledal omenjeni program.

Na Amisovi številki za tehnično pomoč uporabnikom so za zurnal24.si povedali, da je vzrok za izpad programa prekinitev signala, ki ga za Amis dobavlja Planet 9. Ker so bili o napaki obveščeni, so v času našega klica napako že odpravljali. Sicer pa pri drugih programih na Amisu niso imeli težav. Poklicali smo tudi na Planet 9, kjer pa za nas ni bil nihče dosegljiv.

Pri vsem skupaj je zanimivo to, da se je signal Kanala A spet pojavil ravno po koncu oddaje Svet na Kanalu A. Tiskovna predstavnica Pro Plusa Petra Uranjek je za zurnal24.si povedala, da z oddajanjem Kanala A niso imeli težav in da je bila po mnenju tehničnega direktorja Boštjana Riglerja težava pri prenosu podatkov pri Amisu.

Urednik informativnega in športnega programa Kanala A Bojan Traven pa je za zurnal24.si dejal, da je bil o izpadu signala obveščen prek nas in da ne ve, zakaj se je to zgodilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.