Mrtvo pijan, brez vozniške zapeljal na drugo stran vozišča. Sledilo je tole ...

Foto: PGD Slovenj Gradec
Foto: PGD Slovenj Gradec
Na Litijski cesti v Ljubljani je v ponedeljek okoli 13.30 močno opit voznik osebnega avtomobila brez vozniškega dovoljenja povzročil prometno nesrečo.
Oglej si celoten članek

Zaradi neprilagojene hitrosti je zapeljal na drugo stran ceste in trčil v osebno vozilo, ki je pripeljalo nasproti. Nihče ni bil poškodovan, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

V postopku je preizkus alkoholiziranosti pri povzročitelju prometne nesreče pokazal 1,2 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, kar je 2,5 promila alkohola v krvi. Prav tako so policisti ugotovili, da je moški vozil v času ukrepa prepovedi vožnje.

Policisti so povzročitelju zasegli vozilo in nadaljujejo zbiranje obvestil zaradi suma kaznivega dejanja nevarne vožnje, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo, so še sporočili s policije.

 

* Fotografija je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:11 9. November 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 …

  • 12:08 9. November 2021.

    Policija ne opravlja svojega dela ! LENUHI spravite se delat .....Aleš Hojs vas pozdravlja .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.