Slovenija
3034 ogledov

Mrtvo pijan, brez vozniške zapeljal na drugo stran vozišča. Sledilo je tole ...

Prometna nesreča pri Hudi luknji PGD Slovenj Gradec
Na Litijski cesti v Ljubljani je v ponedeljek okoli 13.30 močno opit voznik osebnega avtomobila brez vozniškega dovoljenja povzročil prometno nesrečo.

Zaradi neprilagojene hitrosti je zapeljal na drugo stran ceste in trčil v osebno vozilo, ki je pripeljalo nasproti. Nihče ni bil poškodovan, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

V postopku je preizkus alkoholiziranosti pri povzročitelju prometne nesreče pokazal 1,2 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, kar je 2,5 promila alkohola v krvi. Prav tako so policisti ugotovili, da je moški vozil v času ukrepa prepovedi vožnje.

Policisti so povzročitelju zasegli vozilo in nadaljujejo zbiranje obvestil zaradi suma kaznivega dejanja nevarne vožnje, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo, so še sporočili s policije.

 

* Fotografija je simbolična.

 
Komentarjev 2
  • Monica_Coleman 15:11 09.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar Leon
    Leon 12:08 09.november 2021.

    Policija ne opravlja svojega dela ! LENUHI spravite se delat .....Aleš Hojs vas pozdravlja .