Mrtvo pijan poljski tovornjakar

Foto: Žurnal24 main Katera žgana pijača je žejnemu Poljaku tekla po grlu, s policije niso sporočili,
49-letni poljski voznik se je tako opil, da ni odprl vrat hotelske sobe. Spil naj bi več litrov žgane pijače. Pomoč policije poiskal njegov zaskrbljeni šef.
Oglej si celoten članek

Naslednjo zgodbo iz današnjega poročila Policijske uprave Maribor bi lahko uvrstili v kategorijo "saj ni res, pa je".

Včeraj zvečer se je na Policijski postaji Maribor oglasil 47-letni Poljak in prijavil, da že tri dni pogreša 49-letnega voznika tovornega vozila. Vozil je na relaciji Gradec–Maribor–Ptuj–Zagreb, nazadnje pa je bil njegov mobitel lociran na območju Slovenije.

Žganje teklo v potokih
Policisti so uro kasneje našli tovornjak pred hotelom v okolici Ptuja. Ugotovili so, da je moški zaklenjen v sobi hotela in se ne oglaša. S pomočjo uslužbenca hotela so vstopili v sobo, kjer so moškega našli v popolnoma opitem stanju. Spil naj bi več litrov žganih alkoholnih pijač, na kraj dogodka je prišla zdravnica, ki je moškega pregledala in ugotovila, da njegovo zdravje ni ogroženo.

Nadaljnjo oskrbo moškega je prevzel njegov delodajalec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.