Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

Mrtvo pijan poljski tovornjakar

Katera žgana pijača je žejnemu Poljaku tekla po grlu, s policije niso sporočili, Žurnal24 main Vožnja in alkohol ne gresta skupaj.
49-letni poljski voznik se je tako opil, da ni odprl vrat hotelske sobe. Spil naj bi več litrov žgane pijače. Pomoč policije poiskal njegov zaskrbljeni šef.

Naslednjo zgodbo iz današnjega poročila Policijske uprave Maribor bi lahko uvrstili v kategorijo "saj ni res, pa je".

Včeraj zvečer se je na Policijski postaji Maribor oglasil 47-letni Poljak in prijavil, da že tri dni pogreša 49-letnega voznika tovornega vozila. Vozil je na relaciji Gradec–Maribor–Ptuj–Zagreb, nazadnje pa je bil njegov mobitel lociran na območju Slovenije.

Žganje teklo v potokih
Policisti so uro kasneje našli tovornjak pred hotelom v okolici Ptuja. Ugotovili so, da je moški zaklenjen v sobi hotela in se ne oglaša. S pomočjo uslužbenca hotela so vstopili v sobo, kjer so moškega našli v popolnoma opitem stanju. Spil naj bi več litrov žganih alkoholnih pijač, na kraj dogodka je prišla zdravnica, ki je moškega pregledala in ugotovila, da njegovo zdravje ni ogroženo.

Nadaljnjo oskrbo moškega je prevzel njegov delodajalec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.