Na avtocesti pri Vranskem iz kombija zbežalo 31 ilegalcev

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Danes dopoldne je domačin policiste obvestil, da je v bližini cestninske postaje Vransko opazil kombinirano vozilo, ki je vozilo v smeri proti Ljubljani iz tovornega dela pa je nato skočilo več ljudi.
Oglej si celoten članek

Prek zaščitne mreže ob avtocesti so ljudje pobegnili proti bližnjemu gozdu.

Voznik kombiniranega vozila je z vozilom, na katerem so bile nameščene madžarske registrske tablice, ustavil par kilometrov za cestninsko postajo Vransko in vozilo zapustil.

Policijske patrulje so v nadaljevanju na območju Šmatevža našle 31 ilegalnih  pribežnikov, ki so pred tem razkropili in bežali v manjših skupinah.

Po prvih podatkih gre  v največji meri za državljane Afganistana in Pakistana.

V nadaljevanju so policisti na območju Vranskega odvzeli prostost še štirim osebam ki naj bi sodelovale pri organizaciji prevoza ilegalnih prebežnikov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 07:41 24. November 2016.

    Torej na novodobne ................ partizane ????

  • 23:10 23. November 2016.

    ne morem verjet da ste jih mediji začeli imenovati ilegalci in ne več ubogi begunci iz sirije.

  • 23:02 23. November 2016.

    30 tu, 10 tam, 20 drugje............................... - dnevno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br /><br />MESEČNO - 1800 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br />bravo !!!!!!!!!!!!!!!!!<br />NA SILO NAM JIH …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.