Slovenija > Črna kronika
74 ogledov

Na avtocesti pri Vranskem iz kombija zbežalo 31 ilegalcev

Begunci Saša Despot
Danes dopoldne je domačin policiste obvestil, da je v bližini cestninske postaje Vransko opazil kombinirano vozilo, ki je vozilo v smeri proti Ljubljani iz tovornega dela pa je nato skočilo več ljudi.

Prek zaščitne mreže ob avtocesti so ljudje pobegnili proti bližnjemu gozdu.

Voznik kombiniranega vozila je z vozilom, na katerem so bile nameščene madžarske registrske tablice, ustavil par kilometrov za cestninsko postajo Vransko in vozilo zapustil.

Policijske patrulje so v nadaljevanju na območju Šmatevža našle 31 ilegalnih  pribežnikov, ki so pred tem razkropili in bežali v manjših skupinah.

Po prvih podatkih gre  v največji meri za državljane Afganistana in Pakistana.

V nadaljevanju so policisti na območju Vranskega odvzeli prostost še štirim osebam ki naj bi sodelovale pri organizaciji prevoza ilegalnih prebežnikov.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 11
  • Zmago 07:41 24.november 2016.

    Torej na novodobne ................ partizane ????

  • Gigiiinjo 23:10 23.november 2016.

    ne morem verjet da ste jih mediji začeli imenovati ilegalci in ne več ubogi begunci iz sirije.

  • valerijakregar 23:02 23.november 2016.

    30 tu, 10 tam, 20 drugje............................... - dnevno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MESEČNO - 1800 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bravo !!!!!!!!!!!!!!!!!NA SILO NAM JIH BODO PODTAKNILI !!!!!!!!!!!!!!IN IMELI BODO VEČ PRAVIC OD NAS !!!!!!!!!!!!!!!!levi na zgornji sliki se je ravnokar uspešno prvič ...prikaži več prvič spustil z drevesa..................