Na avtocesti trčila tri vozila

Foto: sobotainfo.com Prometna nesreča na avtocesti med Pincami in Lendavo Foto: sobotainfo.com Prometna nesreča na avtocesti med Pincami in Lendavo Foto: sobotainfo.com Prometna nesreča na avtocesti med Pincami in Lendavo Foto: sobotainfo.com Prometna nesreča na avtocesti med Pincami in Lendavo Foto: sobotainfo.com Prometna nesreča na avtocesti med Pincami in Lendavo Foto: sobotainfo.com Prometna nesreča na avtocesti med Pincami in Lendavo
Do prometne nesreče je prišlo danes zjutraj nekaj čez sedmo.
Oglej si celoten članek

Nekaj minut čez sedmo uro zjutraj je na pomurski avtocesti med Pincami in Lendavo prišlo do prometne nesreče, poroča portal sobotainfo.com.

V nesreči, v kateri so trčila tri vozila, so bile tri osebe lažje poškodovane. Gasilci IGE Nafta Lendava so odklopili akumulatorje, zavarovali kraj nesreče in nudili pomoč delavcem avto vleke pri nalaganju ter odvozu poškodovanih vozil.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:05 6. Avgust 2017.

    Še več pa je koleričnih imbecilov, ki imajo za nekaj centov dražji avto in se majmunirajo na prehitevalnem pasu in …

  • 12:54 6. Avgust 2017.

    Ko vidim tablico "IT" se spomnem, kako se priključujejo na avtocesto iz raznih postajališč s hitrostjo okoli 60 kmh in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.