Slovenija > Črna kronika
11451 ogledov

Na avtocesti trčila tri vozila

Prometna nesreča na avtocesti med Pincami in Lendavo
1/6
sobotainfo.com
Do prometne nesreče je prišlo danes zjutraj nekaj čez sedmo.

Nekaj minut čez sedmo uro zjutraj je na pomurski avtocesti med Pincami in Lendavo prišlo do prometne nesreče, poroča portal sobotainfo.com.

V nesreči, v kateri so trčila tri vozila, so bile tri osebe lažje poškodovane. Gasilci IGE Nafta Lendava so odklopili akumulatorje, zavarovali kraj nesreče in nudili pomoč delavcem avto vleke pri nalaganju ter odvozu poškodovanih vozil.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Rado Stajnko 13:05 06.avgust 2017.

    Še več pa je koleričnih imbecilov, ki imajo za nekaj centov dražji avto in se majmunirajo na prehitevalnem pasu in se ti zalepijo za rit, čeprav si sam že prekoračil maximalno hitrost na avtocesti, vsaj za 20km, ne vedoč v ...prikaži več svoji primitivnosti, da lahko voznik iz nepredvidenega razloga iznenada močno zavre, kar bi povzročilo katastrofalne posledice med vozili. Kajti če nekdo prehiteva vozila in sam ima 130 na števcu, ne more švignit mimo. Pri nesreči, bi najprej pogledali koliko je vozil in pil.

  • MihaPu 12:54 06.avgust 2017.

    Ko vidim tablico "IT" se spomnem, kako se priključujejo na avtocesto iz raznih postajališč s hitrostjo okoli 60 kmh in pa kako prehitevajo nekoga po prehitevalnem pasu z 110-130kmh celo večnost in se ne umaknejo ali pa peljejo v skupinah ...prikaži več in skupinsko delajo prekršek ter se ustavljajo na odstavnem pasu z vsemi štirimi, da bi se dogovorili o nadaljnjem poteku vožnje in kakšno spili ter pojedli. Tukaj vidim BMW in pa gnil chevrolet in sumim, da se mačkojedec ni umaknil s svojim posrancem ipd.