Na bovškem našli neprepoznavno truplo

Foto: Bralka Truplo na Fužinah Foto: PU Nova Gorica Iskalna akcija Foto: PU Nova Gorica Iskalna akcija
Regijski center za obveščanje je včeraj policijo obvestil, da občan na težko prehodnem terenu med Zavrzelnim in Ravnim Lazom v okolici Bovca, dobrih 800 metrov pod vrhom Čukle (gre za 1.766 metrov visok kopast vrh nad Bovcem, ki se dviga iznad južnega pobočja Rombona) naletel na neidentificirano in neprepoznavno truplo.
Oglej si celoten članek

Poleg gorskih reševalcev bovških gorskih reševalcev je na kraju posredoval tudi policist gorske policijske enote. Pokojnega so s policijskim helikopterjem prepeljali na letališče Bovec. O najdbi trupla je Policija obvestila tudi preiskovalno sodnico in okrožno državno tožilko v Novi Gorici. Identiteta umrlega bo dokončno ugotovljena in potrjena v nadaljnjem identifikacijskem postopku.

Glede na okoliščine najdbe neprepoznavnega trupla policija ne izključuje možnosti, da gre za pogrešanega 55-letnega pogrešanega državljana Nemčije, ki je bil od 25. avgusta 2023 dalje nastanjen v Bovcu in so ga nazadnje opazili 26. avgusta letos, ko se je za njim izgubila vsakršna sled.

Policija v tem trenutku še preiskuje vse okoliščine nesreče.

Foto: PU Nova Gorica Iskalna akcija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.