Slovenija
2257 ogledov

Na bovškem našli neprepoznavno truplo

Truplo na Fužinah
1/3
Bralka
Regijski center za obveščanje je včeraj policijo obvestil, da občan na težko prehodnem terenu med Zavrzelnim in Ravnim Lazom v okolici Bovca, dobrih 800 metrov pod vrhom Čukle (gre za 1.766 metrov visok kopast vrh nad Bovcem, ki se dviga iznad južnega pobočja Rombona) naletel na neidentificirano in neprepoznavno truplo.

Poleg gorskih reševalcev bovških gorskih reševalcev je na kraju posredoval tudi policist gorske policijske enote. Pokojnega so s policijskim helikopterjem prepeljali na letališče Bovec. O najdbi trupla je Policija obvestila tudi preiskovalno sodnico in okrožno državno tožilko v Novi Gorici. Identiteta umrlega bo dokončno ugotovljena in potrjena v nadaljnjem identifikacijskem postopku.

Glede na okoliščine najdbe neprepoznavnega trupla policija ne izključuje možnosti, da gre za pogrešanega 55-letnega pogrešanega državljana Nemčije, ki je bil od 25. avgusta 2023 dalje nastanjen v Bovcu in so ga nazadnje opazili 26. avgusta letos, ko se je za njim izgubila vsakršna sled.

Policija v tem trenutku še preiskuje vse okoliščine nesreče.

Iskalna akcija | Avtor: PU Nova Gorica PU Nova Gorica

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.