Na Brdu eksplozija uničila avto

Foto: Saša Despot požar Foto: Žurnal24 požar
Na Brdu je močna eksplozija uničila avtomobil.
Oglej si celoten članek

"Ob 3.57 je na Ulici Iga Grudna v Ljubljani po močni eksploziji zagorelo osebno vozilo," poroča portal uprave za zaščito in reševanje.

Gasilci GB Ljubljana in PGD Ljubljana-Vič so zavarovali mesto požara, pogasili močno razširjen požar in preventivno pregledali okolico. Vzrok požara, v katerem je bilo uničeno osebno vozilo in poškodovan sprednji del kombiniranega vozila preiskujejo policisti.

Zagorel je BMW

"Po prvih zbranih obvestilih in ugotovitvah ogleda kraja je znano, da je zagorelo parkirano vozilo znamke BMW, zaradi požara pa sta delno poškodovani še dve vozili (Opel Vivaro in Mazda), ki sta bili parkirani ob gorečem vozilu," so sporočili s policije.

"Ta trenutek ni mogoče potrditi eksplozije na vozilu, niti ali je požar posledica kaznivega dejanja ali ne, saj bo ogled samega vozila potekal kasneje, ko bodo vzpostavljeni pogoji za to (vozilo je bilo izpostavljeno vremenskim razmeram)," so še pojasnili policisti. 

 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • ode
    12:33 30. April 2017.

    Mafija ima svoje zakone in svoja sodišča. Očitno je bila izdana sodna odločba, da se dotični avto dotičnega lastnika zaminira. …

  • 15:20 28. April 2017.

    pošten človek in BMW gresta zelo redko skupaj.....zato se mi smilita le lastnika sosednjih vozil, ki sta bila poškodovana v …

  • 14:20 28. April 2017.

    bolš,da bi sedmica eksplodirala ,naši vladi pod pizdo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.