Slovenija > Črna kronika
154 ogledov

Na Brdu eksplozija uničila avto

Avtomobil je popolnoma zgorel.
1/2
Žurnal24 main
Na Brdu je močna eksplozija uničila avtomobil.

"Ob 3.57 je na Ulici Iga Grudna v Ljubljani po močni eksploziji zagorelo osebno vozilo," poroča portal uprave za zaščito in reševanje.

Gasilci GB Ljubljana in PGD Ljubljana-Vič so zavarovali mesto požara, pogasili močno razširjen požar in preventivno pregledali okolico. Vzrok požara, v katerem je bilo uničeno osebno vozilo in poškodovan sprednji del kombiniranega vozila preiskujejo policisti.

Zagorel je BMW

"Po prvih zbranih obvestilih in ugotovitvah ogleda kraja je znano, da je zagorelo parkirano vozilo znamke BMW, zaradi požara pa sta delno poškodovani še dve vozili (Opel Vivaro in Mazda), ki sta bili parkirani ob gorečem vozilu," so sporočili s policije.

"Ta trenutek ni mogoče potrditi eksplozije na vozilu, niti ali je požar posledica kaznivega dejanja ali ne, saj bo ogled samega vozila potekal kasneje, ko bodo vzpostavljeni pogoji za to (vozilo je bilo izpostavljeno vremenskim razmeram)," so še pojasnili policisti. 

 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • ode 12:33 30.april 2017.

    Mafija ima svoje zakone in svoja sodišča. Očitno je bila izdana sodna odločba, da se dotični avto dotičnega lastnika zaminira. Hitro, učinkovito, enostavno, poceni. Tu se naj učijo naša (civilna) sodišča.

  • francl12 15:20 28.april 2017.

    pošten človek in BMW gresta zelo redko skupaj.....zato se mi smilita le lastnika sosednjih vozil, ki sta bila poškodovana v tem dejanju!!!

  • korli 14:20 28.april 2017.

    bolš,da bi sedmica eksplodirala ,naši vladi pod pizdo