Na Brniku brez odpovedi letov

Foto: EPA
Foto: EPA
Slabo vreme na zahodu Evrope zaenkrat ni ustavilo letalskega prometa na Letališču Jožeta Pučnika.
Oglej si celoten članek

Slabo vreme, ki je zajelo dele zahodne Evrope, na Letališču Jožeta Pučnika zaenkrat ni povzročilo odpovedi letov. Promet poteka normalno in brez zamud, so povedali na Aerodromu Ljubljana.

Veliko Britanijo in Francijo sta pred božičem prizadela močan veter in silovito deževje, zaradi katerega je umrlo več ljudi, velike težave pa imajo tudi v prometu in pri oskrbi z elektriko.

Neurje je divjalo tudi po severozahodu Španije, s severa Nizozemske pa zaradi vremenskih nevšečnosti poročajo o odpovedanih trajektih in poškodovanih zgradbah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.