Izbruh nesramnosti in objestnosti

Foto: Profimedia policija Slovenija zaščitne maske
Pijani vozili, žalili, tepli, lagali ...
Oglej si celoten članek

V Celju so v večernih urah pridržali občana, ki se je močno pijan s kolesom pripeljal do manjše skupine občanov in jih začel žaliti in napadati, policiji pa je lažno naznanil, da so ga le ti napadli. Ker s kršitvijo in grožnjami, tudi ob prihodu policistov na kraj ni prenehal, so ga pridržali do streznitve. Kršitelju smo zaradi kršenja javnega reda in miru izdali še plačilni nalog.

Prav tako v Celju so policisti izdali plačilni nalog občanu, ki je v nočnih urah razgrajal in zvonil več stanovalcem stanovanjskega bloka ter občanki zaradi lažne naznanitve prekrška. Plačilni nalog so v petek izdali tudi občanu na območju Laškega, ki je se je nesramno vedel do sostanovalca in ga pri tem udaril po obrazu. V Mozirju so plačilni nalog izdali občanu, ki je v trgovini žalil varnostnika.

V Dravogradu so zaradi kršitve javnega reda in miru izdalo odločbo o hitrem postopku občanu, ki je nepovabljen vstopil v stanovanje stanovanjskega bloka ter napadel stanovalca in ga lažje poškodoval. Ovadili ga bodo zaradi suma storitve kaznivih dejanj nedotakljivosti stanovanja in povzročitev lažje telesne poškodbe.

Začetnica divjala skozi naselje, vozil z dvema promiloma alkohola v krvi

Objestnost so policisti opazili tudi v prometu. V Laškem so v soboto okoli 13. ure obravnavali prometno nesrečo. Voznik je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v voznico. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel povzročitelj več kot dve promili alkohola v krvi. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje, ga bodo kazensko ovadili.

Na območju Šentjurja pa so včeraj ustavili 20-letno voznico začetnico, sicer ukrajinsko državljanko, ki je v naselju vozila 89 km/h. Odvzeli so ji vozniško dovoljenje.

V Slovenskih Konjicah so zasegli neregistrirano osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, v Šoštanju pa so zasegli skuter mladoletnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:38 17. Maj 2020.

    to pa ni lepo. mi tukaj se vse lepo zmenimo...^˘°ˇ^˘°ˇ^˘[€\|^˘\ˇ^4q°˛`˙°˛˘ˇˇ~

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.