Slovenija > Črna kronika
5223 ogledov

Izbruh nesramnosti in objestnosti

policija Slovenija zaščitne maske Profimedia
Pijani vozili, žalili, tepli, lagali ...

V Celju so v večernih urah pridržali občana, ki se je močno pijan s kolesom pripeljal do manjše skupine občanov in jih začel žaliti in napadati, policiji pa je lažno naznanil, da so ga le ti napadli. Ker s kršitvijo in grožnjami, tudi ob prihodu policistov na kraj ni prenehal, so ga pridržali do streznitve. Kršitelju smo zaradi kršenja javnega reda in miru izdali še plačilni nalog.

Prav tako v Celju so policisti izdali plačilni nalog občanu, ki je v nočnih urah razgrajal in zvonil več stanovalcem stanovanjskega bloka ter občanki zaradi lažne naznanitve prekrška. Plačilni nalog so v petek izdali tudi občanu na območju Laškega, ki je se je nesramno vedel do sostanovalca in ga pri tem udaril po obrazu. V Mozirju so plačilni nalog izdali občanu, ki je v trgovini žalil varnostnika.

V Dravogradu so zaradi kršitve javnega reda in miru izdalo odločbo o hitrem postopku občanu, ki je nepovabljen vstopil v stanovanje stanovanjskega bloka ter napadel stanovalca in ga lažje poškodoval. Ovadili ga bodo zaradi suma storitve kaznivih dejanj nedotakljivosti stanovanja in povzročitev lažje telesne poškodbe.

Začetnica divjala skozi naselje, vozil z dvema promiloma alkohola v krvi

Objestnost so policisti opazili tudi v prometu. V Laškem so v soboto okoli 13. ure obravnavali prometno nesrečo. Voznik je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v voznico. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel povzročitelj več kot dve promili alkohola v krvi. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje, ga bodo kazensko ovadili.

Na območju Šentjurja pa so včeraj ustavili 20-letno voznico začetnico, sicer ukrajinsko državljanko, ki je v naselju vozila 89 km/h. Odvzeli so ji vozniško dovoljenje.

V Slovenskih Konjicah so zasegli neregistrirano osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, v Šoštanju pa so zasegli skuter mladoletnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 1
  • Avatar right
    right 15:38 17.maj 2020.

    to pa ni lepo. mi tukaj se vse lepo zmenimo...^˘°ˇ^˘°ˇ^˘[€\|^˘\ˇ^4q°˛`˙°˛˘ˇˇ~