Na Celovški cesti trčilo sedem vozil

Foto: Bralec trčenje celovška Foto: bralka trčenje celovška
Nasproti Kina Šiška na Celovški cesti v Ljubljani je prišlo do množičnega naleta.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila nekaj minut po 16. uri, je za Žurnal24 povedala tiskovna predstavnica Policijske uprave Ljubljana Maja Ciperle Adlešič in dodala, da je nezgodi verjetno botrova prekratka varnostna razdalja. "Težko povem, zakaj točno se je to zgodilo. Policisti so še na terenu,“ je še dodala. V nesreči nihče ni bil poškodovan.

Bralka, ki nam je posredovala fotografijo, pa za nalet krivi nova pravila, na katera se po njenih besedah očitno še vsi privajajo. Ta teden se je prometni režim na Celovški cesti med Litostrojsko in Tivolsko namreč spremenil. Desni pas je sedaj namenjen le taksijem in avtobusom, levi pa osebnim avtomobilom. Prihodnji teden naj bi enak prometni režim uvedli tudi na Dunajski cesti, in sicer od Tivolske do Plečnikovega stadiona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 23:46 26. September 2013.

    Če je razmak med eno in drugo trolo pol ure in vsaka je polna? Kaj drugega preostane... Rešitev nikakor ne …

  • 22:37 26. September 2013.

    Ti si bedak na kvadrat.

  • 22:37 26. September 2013.

    Tak strokovni komentar lahko pa samo od babe pričakuješ. Zakaj se pa po avtocesti ne smeš peljat v kontra smer. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.