Na Celovški trčili trije Avstralci

Foto: I. H.
Foto: I. H.
Ena oseba se je v nesreči hudo telesno poškodovala.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 15.30 se je v križišču Celovške ceste in uvoza na avtocesto v Ljubljani pripetila prometna nesreča zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji, v kateri se je ena oseba hudo telesno poškodovala.

Z ogledom kraja nesreče in zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je 25-letna državljanka Australije vozila motorno kolo po desnem prometnem pasu Celovške ceste v smeri proti Ulici Jožeta Jame za motornim kolesom, ki ga je vozil 63-letni voznik, državljan
Australije s sopotnico, 63-letno državljanko Australije.

"Ko je 63-letnik pripeljal pred križišče Celovške ceste in uvoza na avtocesto je z motornim kolesom pričel zavirati zaradi rdeče luči na semaforju," razlaga Nataša Pučko iz PU Ljubljana. "25-letnica je pri tem zaradi prekratke varnostne razdalje trčila vanj."

Po trčenju sta se 63-letnik in 53-letnica prevrnila in obležala na vozišču, 25-letnica pa je padla iz motornega kolesa po vozišču. "53-letnica je bila z reševalnim vozilom, odpeljana na UKC Ljubljana, kjer ji je bila nudena nujna medicinska pomoč," še navajajo pri PU Ljubljana. "Po podatkih policije je utrpela hude telesne poškodbe."

63- letnik in 25-letnica v nesreči nista utrpela telesnih poškodb. Policisti bodo zoper povzročiteljico podali kazensko ovadbo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.