Slovenija > Črna kronika
531 ogledov

Na Celovški trčili trije Avstralci

Prevrnjen rešilec I. H.
Ena oseba se je v nesreči hudo telesno poškodovala.

Včeraj okoli 15.30 se je v križišču Celovške ceste in uvoza na avtocesto v Ljubljani pripetila prometna nesreča zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji, v kateri se je ena oseba hudo telesno poškodovala.

Z ogledom kraja nesreče in zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je 25-letna državljanka Australije vozila motorno kolo po desnem prometnem pasu Celovške ceste v smeri proti Ulici Jožeta Jame za motornim kolesom, ki ga je vozil 63-letni voznik, državljan
Australije s sopotnico, 63-letno državljanko Australije.

"Ko je 63-letnik pripeljal pred križišče Celovške ceste in uvoza na avtocesto je z motornim kolesom pričel zavirati zaradi rdeče luči na semaforju," razlaga Nataša Pučko iz PU Ljubljana. "25-letnica je pri tem zaradi prekratke varnostne razdalje trčila vanj."

Po trčenju sta se 63-letnik in 53-letnica prevrnila in obležala na vozišču, 25-letnica pa je padla iz motornega kolesa po vozišču. "53-letnica je bila z reševalnim vozilom, odpeljana na UKC Ljubljana, kjer ji je bila nudena nujna medicinska pomoč," še navajajo pri PU Ljubljana. "Po podatkih policije je utrpela hude telesne poškodbe."

63- letnik in 25-letnica v nesreči nista utrpela telesnih poškodb. Policisti bodo zoper povzročiteljico podali kazensko ovadbo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.