Na cestah spet gneča

Foto: K. Kl. Zgoščen promet na zahodni ljubljanski obvoznici. Foto: K. Kl. Zgoščen promet na zahodni ljubljanski obvoznici. Foto: K. Kl. Zgoščen promet na zahodni ljubljanski obvoznici.
Promet je bill tudi tokrat zgoščen na obalni cesti med Koprom in Izolo ter na delu gorenjske avtoceste. Tovorna vozila so na izstop iz države čakala eno uro.
Oglej si celoten članek

Zgoščen promet je bil na cestah Lesce - Bled, Koper - Šmarje - Dragonja in Koper - Izola.

Čakanje na meji

Na mejnem prehodu Petišovci tovorna vozila je bila  pri izstopu iz države čakalna ura 1 uro, na Obrežju 1 uro.

VREME KONEC TEDNA

Ta konec tedna nas sicer čaka vroče in sončno vreme. Temperature se bodo tako povzpele tudi do 34 stopnij Celzija.

Tako ne bo odveč opozoriti, da poskrbite za ustrezno zaščito pred soncem, pijte dovolj tekočine, če imate doma hišnega ljubljenčka, pa dobro poskrbite tudi zanj.

Podrobno vremensko napoved si oglejte na naši spletni strani: www.vreme.net.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.