Na cestah že zastoji

Foto: Žurnal24
Po poročanju HAK je na koncu istrskega ipsilona daljša kolona vozil v smeri Slovenije. Gneča tudi na slovenskih cestah. Pri Grosuplju nesreča v smeri Novega mesta.
Oglej si celoten članek

Na dolenjski avtocesti v smeri Novega mesta je prišlo do prometne nesreče, ki močno ovira promet. Posledice nesreče, do katere je prišlo med priključkoma Šmarje Sap in Cikava v smeri Dolenjske, so že odstranili, zastoj pa je nekaj čez četro uro segal že od ljubljanske vzhodne obvoznice od predora Golovec in na ljubljanska južno obvoznico.

Gost promet z zastoji je:
- na primorski avtocesti pred delovno zaporo med Vrhniko in Logatcem(1,5km) v smeri Kopra,
- na gorenjski avtocesti med Podtaborom in predorom Ljubno v smeri Jesenic,
- na ljubljanski zahodni obvoznici na razcepu Kozarje iz smeri Brda proti Viču,
- na cestah Šmarje - Koper, Ljubljana - Vrhnika, Ljubljana - Škofljica, Brnik - Kranj in Lesce - Bled,  
zgoščen promet je na cesti Ljubljana - Medvode.

Na mejnem prehodu Obrežje je čakalna doba tovornih vozil pri izstopu iz države 1 uro.

Hrvaška: petkilometrski zastoj proti Sloveniji
Po podatkih hrvaškega avtokluba (HAK) pa je na koncu hitre ceste (istrski ipsilon) daljša kolona vozil v smeri Slovenije. Zastoji proti mejnima prehodoma Dragonja in Sečovlje so dolgi pet kilometrov.

Promet je sicer zgoščen na vseh pomembnejših cestah proti notranjosti Hrvaške, zlasti na avtocestah proti Gruškovju in Obrežju. Danes zastoje pričakujejo tudi na jadranski magistrali v bližini večjih turističnih središč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.