Slovenija
19 ogledov

Na cestah že zastoji

Žurnal24 main
Po poročanju HAK je na koncu istrskega ipsilona daljša kolona vozil v smeri Slovenije. Gneča tudi na slovenskih cestah. Pri Grosuplju nesreča v smeri Novega mesta.

Na dolenjski avtocesti v smeri Novega mesta je prišlo do prometne nesreče, ki močno ovira promet. Posledice nesreče, do katere je prišlo med priključkoma Šmarje Sap in Cikava v smeri Dolenjske, so že odstranili, zastoj pa je nekaj čez četro uro segal že od ljubljanske vzhodne obvoznice od predora Golovec in na ljubljanska južno obvoznico.

Gost promet z zastoji je:
- na primorski avtocesti pred delovno zaporo med Vrhniko in Logatcem(1,5km) v smeri Kopra,
- na gorenjski avtocesti med Podtaborom in predorom Ljubno v smeri Jesenic,
- na ljubljanski zahodni obvoznici na razcepu Kozarje iz smeri Brda proti Viču,
- na cestah Šmarje - Koper, Ljubljana - Vrhnika, Ljubljana - Škofljica, Brnik - Kranj in Lesce - Bled,  
zgoščen promet je na cesti Ljubljana - Medvode.

Na mejnem prehodu Obrežje je čakalna doba tovornih vozil pri izstopu iz države 1 uro.

Hrvaška: petkilometrski zastoj proti Sloveniji
Po podatkih hrvaškega avtokluba (HAK) pa je na koncu hitre ceste (istrski ipsilon) daljša kolona vozil v smeri Slovenije. Zastoji proti mejnima prehodoma Dragonja in Sečovlje so dolgi pet kilometrov.

Promet je sicer zgoščen na vseh pomembnejših cestah proti notranjosti Hrvaške, zlasti na avtocestah proti Gruškovju in Obrežju. Danes zastoje pričakujejo tudi na jadranski magistrali v bližini večjih turističnih središč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.