Na cesti umrl mlad voznik

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Sinoči je v Ljubljani umrl 25-letnik.
Oglej si celoten članek

Na Bizoviški cesti v Ljubljani je včeraj okoli 21.30 prišlo do hude nesreče. 

25-letni voznik osebnega avtomobila je vozil po Bizoviški cesti, od Litijske, v smeri križišča s Hruševsko cesto v Ljubljani. V bližini križišča s Hruševsko cesto je po ugotovitvah policije izgubil oblast nad vozilom in trčil v gospodarsko poslopje ob cesti.

Voznik osebnega avtomobila je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

Po poročanju Uprave za zaščito in reševanje so reševalci iz avta rešili še eno osebo in jo odpeljali v ljubljanski klinični center.

Umrli voznik je 99. žrtev prometnih nesreč na naših cestah letos. Pred dnevi je na avtocesti na celjskem umrla 36-letnica.

Smrt 36-letnice V avtomobilu tudi majhen otrok

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.