Slovenija > Črna kronika
11141 ogledov

V avtomobilu tudi majhen otrok

Prometna nesreča za Bežigradom Bralka
Včerajšnja nesreča na štajerski avtocesti. 36-letna ženska je imela poleg sebe majhnega otroka.

Dodatne podrobnosti včerajšnje nesreče s smrtnim izidom, do katere je na štajerski avtocesti prišlo nekaj minut po deveti uri dopoldne. 36-letna Celjanka je med vožnjo iz Vranskega proti Šentrupertu zapeljala desno prek odstavnega pasu, kjer je trčila v varnostno odbojno ograjo in betonski steber nadvoza. Umrla je na kraju nesreče.

Šlo naj bi za zdravnico iz oddelka za intenzivno interno medicino v celjski bolnišnici, poročajo Slovenske novice.

Poleg voznice je bil v avtomobilu dveletni otrok. "Bil je pravilno zavarovan z zadrževalnim sistemom na otroškem sedežu na zadnjem desnem sedežu v vozilu. Otrok je utrpel lažje telesne poškodbe," so sporočili iz PU Celje.

Policija dodatne okoliščine prometne nesreče še preverja; morebitne očividce prosijo, da pokličejo telefonsko številko 113.

To je letošnja sedemnajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Letos so slovenske ceste terjale 97 smrtnih žrtev, v enakem obdobju preteklega leta pa 118.

Nesreča pri Mariboru Slovenija 36-letnica se je ubila na avtocesti blizu Vranskega

Včeraj še dve nesreči

Na območju PU Celje je včeraj prišlo še do dveh nesreč.

Okoli 11.20 je v kraju Platinovec med dostavo pošte padel 49-letni poštar. Vzrok za nesrečo je bila neprilagojena hitrost vožnje z mopedom na poledenelem vozišču. Poštar je pri padcu utrpel odprti zlom leve noge.

Okoli 11.50 so celjski policisti obravnavali prometno nesrečo v Mežici, do katere je prišlo na prehodu za pešce. 58-letni voznik osebnega avtomobila je trčil v 78-letnega pešca iz Mežice. Pešec je pri tem utrpel posebno hude telesne poškodbe.

Prometna nesreča Tragično Svet V verižnem trčenju na avtocesti 18 mrtvih

Fotografija je simbolna.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.