Slovenija > Črna kronika
30708 ogledov

36-letnica se je ubila na avtocesti blizu Vranskega

Nesreča pri Mariboru Gasilska brigada Maribor
V prometni nesreči umrla 36-letna voznica osebnega vozila. V avtu je bil tudi otrok.

"Danes, 20. novembra 2017, nekaj čez deveto uro, smo bili obveščeni o prometni nesreči, v kateri je umrla 36-letna voznica osebnega vozila," so sporočili policisti celjske policijske uprave. 

"Prometna nesreča se je zgodila na avtocesti, v bližini cestninske postaje Vransko, v smeri proti Celju. Voznica je zapeljala v desno, trčila v ograjo, vozilo je nato odbilo izven vozišča, kjer je trčilo v steber nadvoza. Voznica je na kraju nesreče umrla," so sporočili. 

Po poročanju Radia Slovenija je bil v avtomobilu tudi otrok. Njegovo stanje naj bi bilo stabilno. 

Avtocesta je bila nekaj čez enajsto uro še vedno zaprta. Zaradi prometne nesreče je bila zaprta pred Šentrupertom proti Mariboru. Zaprt je tudi uvoz Vransko proti Mariboru. Obvoz je urejen po vzporedni cesti Vransko - Šentrupert. Na izvozu Vransko je nastal zastoj, približno 1 kilometer.

Ob 12. 15. je na štajerski avtocesti je pred Šentrupertom proti Mariboru zaradi prometne nesreče zaprt vozni pas, ob enih je bila cesta odprta. 

Zakaj je prišlo do nesreče, še ni jasno, zato zaradi razjasnitve okoliščin morebitne očividce policisti prosijo, naj pokličejo policijo. 

To je letošnja sedemnajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Letos so slovenske ceste terjale 97 smrtnih žrtev, v enakem obdobju preteklega leta pa 118 smrtnih žrtev.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurna24.si

Komentarjev 5
  • Majazmaja 14:25 20.november 2017.

    ljubodoma: a si spet vzel napačne tablete?

  • Avatar Bine Prelesnik
    baraba 12:33 20.november 2017.

    "ljubodoma" ....... A ni mame doma, da bi ti vzela računalnik

  • ljubodoma 12:32 20.november 2017.

    u gva jani pa so spravl pod rušo same prostovoljce . . .