Na Dolenjskem v pol ure trije manjši požari

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V le pol ure so na Dolenjskem izbruhnili kar trije manjši požari.
Oglej si celoten članek

Nekaj minut pred 17. uro je nad gostiščem Prepih v Gornji Težki Vodi, v občini Novo mesto, na travniku zagorela suha trava. Posredovali so gasilci GRC Novo mesto in PGD Podgrad – Mehovo.

Malce po 17. uri so ognjeni zublji zajeli drvarnico v naselju Mali Videm v občini Trebnje. Požar so gasili gasilci iz prostovoljnih gasilskih društev Trebnje, Trebanjski vrh, Velika Loka, Šentlovrenc, Občine in Čatež pod Zaplazom.

Ob 17.19 je v Slovenski vasi, prav tako v občini Kočevje, na travniku zagorela suha trava. Na pomoč so priskočili gasilci PGD Stara cerkev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:46 30. Marec 2014.

    Zaradi miljon in en miljon zadev.

  • 19:55 30. Marec 2014.

    zakaj si tako nastrojen čevaz. ZAKAJ BI BILO ŠE VEČ ŠKODE že tako nas je narava udarila z žledolomom in …

  • 19:48 30. Marec 2014.

    Gori slovenija gori le naj gori saj nič vredna ni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.