Na domačiji podžupanje naj bi zasegli konopljo

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Na domačiji podžupanje v Gorenji vasi pri Mirni naj bi zasegli šeststo sadik konoplje. Več bo znanega o prihodnjih dneh.
Oglej si celoten članek

Mariborski kriminalisti so po neuradnih podatkih v ponedeljek opravili hišno preiskavo na domačiji mirnske podžupanje, 64-letne Barice Kraljevski, v Gorenji vasi pri Mirni.

Govorice, da policisti na Dolenjskem, na območju PU Novo mesto, vodijo predkazenski postopek, je za Delo potrdil Bartolo Lampret s Policijske uprave (PU) Maribor, vendar o podrobnostih ni želel govoriti. Več naj bi bilo znanega v prihodnjih dneh, piše današnje Delo.

Plačevali osemsto evrov elektrike

Po podatkih, ki so jih pridobili, naj bi kriminalisti na domačiji mirnske podžupanje Barice Kraljevski zasegli šeststo sadik konoplje. Laboratorij je bil oskrbovan z električno energijo, ki je bila napeljana povsem običajno. Družina pa naj bi na mesec plačevala osemsto evrov električne energije.

Trenutno na mestu podžupanje

Barica Kraljevski je kot upokojena učiteljica delala en mandat kot tajnica v Krajevni skupnosti Mirna, en mandat pa je bila predsednica krajevne skupnosti. Bila je tudi ena glavnih, ki se je zavzemala za odcepitev KS Mirna od občine Trebnje. Aprila lani je bila imenovana za podžupanjo za področje družbenih dejavnosti, še piše Delo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.