Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

Na domačiji podžupanje naj bi zasegli konopljo

Konoplja PU Ljubljana
Na domačiji podžupanje v Gorenji vasi pri Mirni naj bi zasegli šeststo sadik konoplje. Več bo znanega o prihodnjih dneh.

Mariborski kriminalisti so po neuradnih podatkih v ponedeljek opravili hišno preiskavo na domačiji mirnske podžupanje, 64-letne Barice Kraljevski, v Gorenji vasi pri Mirni.

Govorice, da policisti na Dolenjskem, na območju PU Novo mesto, vodijo predkazenski postopek, je za Delo potrdil Bartolo Lampret s Policijske uprave (PU) Maribor, vendar o podrobnostih ni želel govoriti. Več naj bi bilo znanega v prihodnjih dneh, piše današnje Delo.

Plačevali osemsto evrov elektrike

Po podatkih, ki so jih pridobili, naj bi kriminalisti na domačiji mirnske podžupanje Barice Kraljevski zasegli šeststo sadik konoplje. Laboratorij je bil oskrbovan z električno energijo, ki je bila napeljana povsem običajno. Družina pa naj bi na mesec plačevala osemsto evrov električne energije.

Trenutno na mestu podžupanje

Barica Kraljevski je kot upokojena učiteljica delala en mandat kot tajnica v Krajevni skupnosti Mirna, en mandat pa je bila predsednica krajevne skupnosti. Bila je tudi ena glavnih, ki se je zavzemala za odcepitev KS Mirna od občine Trebnje. Aprila lani je bila imenovana za podžupanjo za področje družbenih dejavnosti, še piše Delo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.