Na dražbi iPhone 6 in kolesa za deset evrov

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Policijska uprava Kranj ima jutri dražbo najdenih stvari.
Oglej si celoten članek

Policijska uprava Kranj vabi na javno dražbo najdenih stvari, ki bo jutri, 16. maja, na dvorišču policijske uprave, Bleiweisova cesta 3. 

Začela se bo ob 11. uri, vhod je s Koroške ceste. 

Ogled stvari bo možen na dan javne dražbe od 10. do 11. ure na prostoru, kjer bo javna dražba potekala, so še sporočili kranjsi policisti. Javna dražba bo potekala po načelu "videno - kupljeno - plačano - odpeljano". Stvari so plačljive samo z gotovino.

Na seznamu za prodajo je skupaj 96 najdenih stvari, izklicna vrednost vseh je dobrih šeststo evrov. Najdražje so smuči, veliko je koles, nekaj pa tudi mobilnih telefonov. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:21 15. Maj 2017.

    "Stvari so plačljive samo z gotovino. " ???<br /><br />A lahko pošljem sestrično, pa ji dam keš na roko ??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.