Na FB predaja ključe

Foto: Žurnal24 Po napovedi Jankovića na Facebooku so prva stanovanja v Celovških dvorih predali
Celovški dvori. Janković je na Facebooku že potrdil predajo stanovanj, uradno pa bo to storil danes.
Oglej si celoten članek

Včeraj so na Javnem stanovanjskem skladu (JSS) Mestne občine Ljubljana (MOL) začeli obveščati upravičence do neprofitnih najemnih stanovanj, da jim bodo le predali stanovanja v Celovških dvorih, je povedala ena od čakajočih upravičenk. Na petkovem sestanku so očitno le dosegli dogovor o zemljiškoknjižnih dovolilih, ki jih Vegrad tako dolgo ni izročil MOL, JSS MOL in republiškemu stanovanjskemu skladu, ki so v največji stanovanjski soseski kupili 426 stanovanj.

Foto: Žurnal24 facebook, celov%C5%A1ki dvori

Čast prepustila Jankoviću
Spomnimo, da po petkovem sestanku Jožka Hegler, direktorica JSS MOL, ni želela razkriti, kaj so se dogovorili, včeraj pa je sporočila le, da je z “Zoranom Jankovićem dogovorjeno, da boste o vselitvi najemnikov v Celovške dvore informirani na županovi novinarski konferenci”. Zato verjetno tudi ni obvestila na spletni strani JSS MOL, pa še na MOL so nam rekli, da bomo vse odgovore dobili danes. Je pa Janković včeraj na Facebooku razkril, da so začeli predajo stanovanj.

Foto: Žurnal24 facebook, celov%C5%A1ki dvori

Na vprašanje, koliko časa bodo potrebovali, da vsa stanovanja predajo, so na JSS MOL pred časom odgovorili, da imajo vse osnutke pogodb že pripravljene in da bi morali večini ključe predati v enem mesecu. Dodeljevali jih bodo po vrstnem redu glede na uvrstitev na listo upravičencev. Sicer pa bodo najemniki za dvosobno stanovanje, veliko 55 kvadratnih metrov, plačali približno 180 evrov, lahko pa bodo tudi uveljavljali pravico do subvencionirane neprofitne najemnine v višini do 80 odstotkov najemnine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.