Na igrišču ob šoli zgorel avto

Foto: Bralec požar vozilo Foto: Bralec požar vozilo Foto: Bralec požar vozilo Foto: Bralec požar vozilo Foto: Bralec požar vozilo
Vozilo je zgorelo v celoti. Vse skupaj se je začelo na drugi strani meje.
Oglej si celoten članek

Ponoči je v Novi Gorici pri igrišču ob osnovni šoli na Cankarjevi ulici zagorelo terensko vozilo. Na kraju so posredovali gasilci JZ GRD Nova Gorica, ki so pogasili požar. 

V celoti je zgorelo vozilo, italijanskih registrskih številk, staro tri desetletja. Ugotovljeno je bilo, da je bilo vozili ponoči ukradeno v italijanski Gorici. Lastnica je krajo zjutraj prijavila italijanski policiji. 

Novogoriški policisti bodo o dogodku obvestili pristojne pravosodne organe in na podlagi vse dejstev podali kazensko ovadbo. 

Foto: Bralec požar vozilo

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.