Na krškem pokopališču oskrunili 57 grobov

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na pokopališču v Krškem so v noči na petek oskrunili več grobov. Policisti so štiri osumljence, ki so povzročili za nekaj tisoč evrov škode, že izsledili.
Oglej si celoten članek

Po prvih ugotovitvah je bilo na pokopališču v Krškem poškodovanih 57 grobov - v pretežnem delu so bile v noči iz četrtka na petek pokradene, odtrgane ali odžagane vaze in ohišja za sveče (večinoma gre za bronaste izdelke), so sporočili z novomeške policijske uprave in dodali da so dve uri po dogodku že izsledili osumljence in našli pokradene predmete

 Osumljence že prijeli

"Najdeno so zasegli, na policijsko postajo pa privedli osumljence: 43-letnika in njegovega 17-letnega sina, še enega 17-letnika in 19-letnika. Vse štiri bremenijo suma storitve kaznivega dejanja tatvine in poškodovanja tuje stvari, " je sporočila Alenka Drenik, s Policijske uprave Novo mesto. 

Do danes so opravili razgovore z nekaj lastniki grobov, a še zdaleč ne vsemi. Zato oškodovance, s katerimi še niso govorili, prosijo, da pokličejo na policijsko postajo Krško (telefon 07 492 94 00), ali poškodovanje tam prijavijo osebno.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:11 11. Oktober 2015.

    Bedak, gre za brazilce, to bi že lahko vedel.

  • 23:47 10. Oktober 2015.

    Samo prebereš...."PU Novo Mesto" in "večinoma bronaste izdelke"...pa je vse jasno! Kje ste zdaj tisti veliki zagovorniki ciganov?....pardon...romov?

  • da se ga niso kej zadeval?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.