Na lestvici najbogatejših Slovencev novinci

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na letošnji lestvici najbogatejših Slovencev se obetajo spremembe. Mirko Tuš naj bi zapustil prestol. Na lestvici nekaj novincev.
Oglej si celoten članek

Včeraj smo pisali, da je na Forbsovi lestvici 400 najbogatejših Američanov prišlo do nekaterih sprememb. Spremembe v vrstnem redu se obetajo tudi na slovenski lestvici najbogatejših, pišejo Finance.

Medtem ko se premoženje ameriških bogatašev v povprečju povečuje, v Sloveniji še vedno pada. Kljub temu obstajajo izjeme, ki izkoriščajo krizo in se vzpenjajo na lestvici najbogatejših Slovencev revije Manager.

Točen vrstni red najbogatejših Slovencev bo objavljen v reviji Manager 2. novembra. Prag lestvice v Sloveniji za vstop med najbogatejše bo po prvih ocenah tako kot lani okoli 11 milijonov evrov, za primerjavo, v ZDA je ta prag veliko višji, kar 767 milijonov evrov.

Nekaj novincev

Na lestvici naj bi se pojavilo kar nekaj novincev. Med njimi naj bi bil tudi nekdo, ki ustvarja v tujini. Uvrstil pa naj bi se celo med prvo peterico, napovedujejo v reviji Manager.

Na vrhu ne bo Tuša?

Spremembe pa ne bodo le pod vrhom, pač pa tudi na njem. Lahko se namreč zgodi, da bomo dobili novega najbogatejšega Slovenca. Mirko Tuš, ki je lani veljal za najbogatejšega Slovenca, naj bi se zaradi zadolženosti poslovil od laskavega naslova, še pišejo Finance.

Nekaj lanskih bogatašev bo iz lestvice izginilo. "Nekaterih, ki so bili še lani zelo visoko, pa letos na lestvici ne bo več," že ve urednica revije Manager Bojana Humar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:49 23. September 2011.

    Že samo ime osebe ki je delala na lestvici pove vse. Bojana Humar je pa res zelo verodostojna in zaupanja …

  • 10:08 23. September 2011.

    Ja to je zdej tako zelo pomembno ali kaj? Prvič, tisti ki delajo te lestvice točno vemo zakaj jih delajo, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.