Na Logu pri Brezovici prepir in umor

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ljubljanski policisti so priprli 19- in 21-letnika z območja Brezovice, ki sta osumljena umora 28-letnika. Prepir se je začel v lokalu na Logu pri Brezovici.
Oglej si celoten članek

V soboto sta se v enem izmed lokalov na Logu pri Brezovici sprla in stepla 19-letni osumljenec in žrtev. 19-letnik je zatem lokal zapustil, napadeni pa se je vanj vrnil.

Okoli 23. ure se je v lokal vrnil tudi 19-letnik, ki so ga spremljali štirje prijatelji. Osumljenec je takoj z nožem napadel fanta, s katerim se je prej sporekel in stepel. Večkrat ga je zabodel, štirje njegovi prijatelji pa so medtem ustrahovali in pretepali druge obiskovalce lokala. Žrtvi se je uspelo umakniti iz lokala; hudo poškodovanega so našli v okolici. Reševalci so ga odpeljali v ljubljanski klinični center, kjer pa je zaradi posledic vbodov naslednji dan umrl.

Osumljenca umora sta kraj zločina zapustila z osebnim vozilom. Policisti so ju izsledili dobre pol ure zatem in včeraj privedli k sodniku za prekrške, ki je zanju odredil pripor. Policisti in kriminalisti preiskavo nadaljujejo; kaj je povzročilo prepir, pretep in nato celo obračunavanje z nožem, za zdaj ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:16 7. Maj 2014.

    Manj čefurjev bolj čista slovenija.

  • 16:04 6. Maj 2014.

    Piscem člankov ponujam gratis lektoriranje :)

  • 14:07 6. Maj 2014.

    Ali vi razumete to kar ste napisali.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.