Slovenija > Črna kronika
74 ogledov

Na Logu pri Brezovici prepir in umor

Bar Špica Saša Despot
Ljubljanski policisti so priprli 19- in 21-letnika z območja Brezovice, ki sta osumljena umora 28-letnika. Prepir se je začel v lokalu na Logu pri Brezovici.

V soboto sta se v enem izmed lokalov na Logu pri Brezovici sprla in stepla 19-letni osumljenec in žrtev. 19-letnik je zatem lokal zapustil, napadeni pa se je vanj vrnil.

Okoli 23. ure se je v lokal vrnil tudi 19-letnik, ki so ga spremljali štirje prijatelji. Osumljenec je takoj z nožem napadel fanta, s katerim se je prej sporekel in stepel. Večkrat ga je zabodel, štirje njegovi prijatelji pa so medtem ustrahovali in pretepali druge obiskovalce lokala. Žrtvi se je uspelo umakniti iz lokala; hudo poškodovanega so našli v okolici. Reševalci so ga odpeljali v ljubljanski klinični center, kjer pa je zaradi posledic vbodov naslednji dan umrl.

Osumljenca umora sta kraj zločina zapustila z osebnim vozilom. Policisti so ju izsledili dobre pol ure zatem in včeraj privedli k sodniku za prekrške, ki je zanju odredil pripor. Policisti in kriminalisti preiskavo nadaljujejo; kaj je povzročilo prepir, pretep in nato celo obračunavanje z nožem, za zdaj ni znano.

Komentarjev 4
  • Avatar čavez
    čavez 09:16 07.maj 2014.

    Manj čefurjev bolj čista slovenija.

  • realna 16:04 06.maj 2014.

    Piscem člankov ponujam gratis lektoriranje :)

  • Lavdan 14:07 06.maj 2014.

    Ali vi razumete to kar ste napisali.