Na maturantskem izletu umrla 18-letna Slovenka

Foto: Profimedia
Včeraj je nekaj po 12. uri v bolnišnici v Grčiji umrla 18-letna slovenska državljanka.
Oglej si celoten članek

V bolnišnici na Krfu je 18-letnica, ki se je udeležila maturantskega izleta, umrla zaradi notranjih krvavitev. Slabo naj bi se počutila že pred odhodom, a je po navajanju Siol.net, tako sama kot njena družina mislila, da gre za manjšo slabost.

"Vzrok smrti so bile notranje krvavitve, ki so bile posledica predobstoječega resnega medicinskega stanja. Potem ko se je potnica v petek zjutraj počutila izredno slabo, so jo nemudoma odpeljali v bolnišnico, kjer so takoj izvedli operacijski poseg. Po operaciji je bila vso noč v kritičnem stanju in ob prisotnosti staršev, ki so prispeli na destinacijo," so v izjavi za javnost sporočili s turistične agencije Collegium Mondial Travel, ki je organizirala izlet.

Vse maturantske izlete pod njihovim okriljem sicer spremlja zdravstvena ekipa, ki je v večini sestavljena iz mladih zdravnikov in študentov višjih letnikov medicinske fakultete.

*Fotografija je simbolna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:53 31. Avgust 2017.

    Premalo podatkov, zaradi česa pa je prišlo do notranje krvavitve? Pretirana uporaba alkohola? Grozna novica za starše in upam da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.