Na meji zasegli več kot štiri tisoč tablet

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na mejnem prehodu Metlika so policisti zasegli več kot štiri tisoč prepovedanih tablet.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek zjutraj so policisti na mejnem prehodu Metlika ustavili voznika osebnega avtomobila iz Hrvaške, ki je v vozilu prevažal še šest potnikov. Policisti so temeljito pregledali vozilo in pod voznikovim sedežem našli skrit zavoj, v katerem je bilo tri tisoč tablet, ki vsebujejo prepovedano snov midazolam. 

O najdbi so policisti obvestili delavce mobilnega oddelka finanče uprave, ki so pri nadaljnjem pregledu vozila našli skritih še 1060 tablet s prepovedanim midazolamom. 

Novomeški kriminalisti so 49-letnemu državljanu Hrvaške in Bosne in Hercegovine odvzeli prostost in ga pridržali. Včeraj so ga pripeljali k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.