Pa ravno sem je morala pripeljati pijana in brez izpita!

Foto: Profimedia
Tokratna zgodba v stilu "saj ni res, pa je", prihaja iz mejnega prehoda Zgornji Leskovec (slovensko-hrvaška meja). Policisti na mejnem prehodu so naleteli na opito voznico brez vozniškega dovoljenja.
Oglej si celoten članek

Na mejni prehod Zgornji Leskovec se je v soboto popoldne z osebnim avtomobilom pripeljala 46-letna voznica z očitnimi znaki alkoholiziranosti. Za nameček se je izkazalo, da je vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Voznica je preizkus alkoholiziranosti odklonila, v postopku pa so policisti ugotovili, da je vozilo upravljala brez veljavnega vozniškega dovoljenja, tako da so ji osebni avtomobil zasegli, voznico pa pridržali po 24. členu Zakona o pravilih cestnega prometa. "Sledi obdolžilni predlog," so še sporočili iz PU Maribor. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:32 22. Avgust 2022.

    Ni opravicila za pijano voznjo. Prej ko no to narod doumel in razumel, prej bomo nehali hoditi na nesmiselne pogrebe. …

  • 10:17 22. Avgust 2022.

    Take je treba poslati na prisilno odvajanje od alkohola 30 dni. Potem na 3 mesecni program odvajanja od odvisnosti potem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.