Slovenija
10253 ogledov

Pa ravno sem je morala pripeljati pijana in brez izpita!

Vožnja in alkohol
Tokratna zgodba v stilu "saj ni res, pa je", prihaja iz mejnega prehoda Zgornji Leskovec (slovensko-hrvaška meja). Policisti na mejnem prehodu so naleteli na opito voznico brez vozniškega dovoljenja.

Na mejni prehod Zgornji Leskovec se je v soboto popoldne z osebnim avtomobilom pripeljala 46-letna voznica z očitnimi znaki alkoholiziranosti. Za nameček se je izkazalo, da je vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Voznica je preizkus alkoholiziranosti odklonila, v postopku pa so policisti ugotovili, da je vozilo upravljala brez veljavnega vozniškega dovoljenja, tako da so ji osebni avtomobil zasegli, voznico pa pridržali po 24. členu Zakona o pravilih cestnega prometa. "Sledi obdolžilni predlog," so še sporočili iz PU Maribor. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • jakec1575 14:32 22.avgust 2022.

    Ni opravicila za pijano voznjo. Prej ko no to narod doumel in razumel, prej bomo nehali hoditi na nesmiselne pogrebe. Prav cudim se kako slovencelj z vsemi kremplji brani pijancevanje, 2pira v riti in voznjo domov 1km. Najvec smrtnih nesrec ...prikaži več se statisticno zgodi prav blizu doma. Ni opravicila, da vzames zivljenje. Oprosti si obesi nekam. Ker to ni nesreca, ampak kalkuliran uboj

  • jakec1575 10:17 22.avgust 2022.

    Take je treba poslati na prisilno odvajanje od alkohola 30 dni. Potem na 3 mesecni program odvajanja od odvisnosti potem pa se 300 ur dela s poskodovanci prometnih nesrec. Vam povem, da v 6 mesecih spravimo vse alkoholike s cest. ...prikaži več Enako bi naredil za zadrogirane dirkače, ki tekmujejo v parih po AC. en po levi, drugi po odstavnem. To ali pa šus v glavo.