Na parkirišču brez vinjete in koles

Foto: Bralec
Foto: Bralka
Pred Lesnino na Brdu je že tri mesece parkirano vozilo, ki bode v oči.
Oglej si celoten članek

Bralec nam je poslal fotografijo vozila, ki že tri mesece stoji na parkirišču pred Lesnino v Ljubljani. Z vetrobranskega stekla je izrezana vinjeta, vozilo je brez koles in stoji na kosih lesa.

Bralca, po vsej verjetnosti pa tudi druge obiskovalce, je vozilo očitno zelo ujezilo, saj je pripisal, da kvari izgled in zaupanje strank. Zakaj je lastnik pustil vozilo tam parkirano, ni znano.

V Zakonu o pravilih cestnega prometa je zapisano, da lahko pooblaščena uradna oseba odredi odstranitev oziroma odvoz vozila, ki je nepravilno parkirano. Nanj namesti pisno odredbo, s katero se naloži odstranitev vozila najkasneje v treh dneh od dneva izdaje odredbe. Če zapuščeno vozilo ni odstranjeno v roku, ga odstrani pristojni izvajalec rednega vzdrževanja cest. Po treh mesecih se lahko zapuščeno vozilo uniči ali proda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 17:48 21. November 2013.

    ahahahah DE-BIL je najbrž nekdo k tipka tukaj neumnosti...<br />Zagotovo je ogromno ljudi na tem parkirišču z mano vred opazilo …

  • 09:43 18. Julij 2013.

    Za kaj ? ja za vozit ane, btw treba menjat tud šipo, tko da niso samo kolesa in vinjeta problem …

  • 14:37 17. Julij 2013.

    Obojestranska ljubezen???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.