Slovenija > Jaz poročam
43 ogledov

Na parkirišču brez vinjete in koles

avto, vozilo, Lesnina, parkirišče Bralka
Pred Lesnino na Brdu je že tri mesece parkirano vozilo, ki bode v oči.

Bralec nam je poslal fotografijo vozila, ki že tri mesece stoji na parkirišču pred Lesnino v Ljubljani. Z vetrobranskega stekla je izrezana vinjeta, vozilo je brez koles in stoji na kosih lesa.

Bralca, po vsej verjetnosti pa tudi druge obiskovalce, je vozilo očitno zelo ujezilo, saj je pripisal, da kvari izgled in zaupanje strank. Zakaj je lastnik pustil vozilo tam parkirano, ni znano.

V Zakonu o pravilih cestnega prometa je zapisano, da lahko pooblaščena uradna oseba odredi odstranitev oziroma odvoz vozila, ki je nepravilno parkirano. Nanj namesti pisno odredbo, s katero se naloži odstranitev vozila najkasneje v treh dneh od dneva izdaje odredbe. Če zapuščeno vozilo ni odstranjeno v roku, ga odstrani pristojni izvajalec rednega vzdrževanja cest. Po treh mesecih se lahko zapuščeno vozilo uniči ali proda.

Komentarjev 12
  • M In 17:48 21.november 2013.

    ahahahah DE-BIL je najbrž nekdo k tipka tukaj neumnosti...Zagotovo je ogromno ljudi na tem parkirišču z mano vred opazilo ta avto, kjer je najbolj bodla v oči prav izrezana vinjeta...občudovanja vredno kako lepo so jo izrezali btw...Tista črnina ...prikaži veča pa je temna notranjost vozila oz. črno usnje...

  • allstarr111 09:43 18.julij 2013.

    Za kaj ? ja za vozit ane, btw treba menjat tud šipo, tko da niso samo kolesa in vinjeta problem :)

  • mumbly 14:37 17.julij 2013.

    Obojestranska ljubezen???